Wie heeft de wagens niet al eens voorbij zien komen…. mat zwart, mat grijs, parel wit satijn of carbon.

Het carwrappen van auto’s heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld op gebied van materiaal, kennis en vakmanschap. Nederland is een van de top-landen die dit tot in de puntjes heeft door ontwikkeld en staat qua kennis en vakmanschap ver boven andere landen. Toch is carwrapping niet iets wat iedereen zomaar kan aanbrengen… nou ja aanbrengen wel, maar het zo erop zetten dat men niet ziet of het nu gespoten is of toch “gewrapped” dat is de kunst!!

Dutch Dutch is een van die “paar bedrijven” in Nederland die dit tot in detail kan uitvoeren. Door jaren van ervaring vergaren, testen uitvoeren en “wraps” aanbrengen zijn wij de top van carwrapping.

Dutch Dutch is erkend als:  

3M PCW logo


Onderhoudt van een wrap

Het onderhoud van een wrap is van essentieel belang om deze voor een langere tijd optimaal en mooi te houden. op de link hieronder vind u onze pakketten met schoonmaak en onderhoudsmiddelen om de wrap optimaal schoon te houden en te beschermen.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw auto te carwrappen of geïnteresseerd in onze diensten? Mail dan naar info@dutch-dutch.nl.


Zoals u weet ….een foto zegt  meer dan 1000 woorden dus hieronder wat voorbeelden van wraps geleverd door Dutch Dutch…..


Hier vind u de beschikbare kleuren van 3M